Om MP Workwear

Professionelt arbejdstøj
med et personligt præg

Vores værdier

Det handler om mere end bare tøj

God kvalitet til skarpe priser

Vores engagement i skarpe priser uden at gå på kompromis med kvaliteten betyder, at du kan klæde dit team på i det bedste, uden at bryde budgettet. Vores sortiment inkluderer nøje udvalgte produkter, der repræsenterer det ypperste inden for holdbarhed, komfort og stil.

Bæredygtighed i hjertet

Hos MP Workwear går vi ikke kun op i kvalitet og service, men også i miljøet. Vores fokus på bæredygtighed sikrer, at vi tilbyder produkter, der ikke kun er billigere over tid, men også mindre belastende for planeten. Vores initiativer for bæredygtigt arbejdstøj afspejler vores dedikation til både miljøet og vores kunders langsigtede velbefindende.

Tilpasning til jer

Med vores specialiserede service i logo tilpasning – både broderet og trykt – tilbyder vi en unik mulighed for at styrke dit brand, mens du sikrer, at dit team ser skarpt og professionelt ud.

Fra idé til innovation

Bag MP Workwear står en historie om passion, dedikation og et ønske om at gøre en forskel. Vores grundlægger, Michael Madsen, begyndte sin rejse i tøjbranchen for over 20 år siden, drevet af en dybfølt passion for tøj og en vision om at revolutionere industrien. Hos MP Workwear har vores mission altid været at levere mere end blot tøj – vi stræber efter at skabe en identitet og stolthed på arbejdspladsen.

Med en baggrund inden for både design og tekstilindustrien indså Michael hurtigt, at arbejdstøj kunne være så meget mere end funktionelt. Det kunne være personligt, det kunne være holdbart og mest af alt, det kunne være en afspejling af en virksomheds sjæl og værdier. Denne erkendelse blev startskuddet til MP Workwear, hvor vi kombinerer teknologi med traditionelt håndværk for at skabe arbejdstøj, der ikke bare opfylder, men overgår forventningerne.

Vores mission og vision

Vi klæder fremtiden på

Vores vision er at ændre opfattelsen af arbejdstøj fra at være en nødvendighed til at være en stolthed. Vi ser en fremtid, hvor hvert stykke arbejdstøj ikke kun beskytter og tjener sit praktiske formål, men også bærer en historie, en identitet og et løfte om kvalitet.

Vores mission er at udstyre virksomheder og deres teams med arbejdstøj, der afspejler deres unikke brand og værdier. Vi ønsker at gøre dette ved at tilbyde skræddersyede løsninger, der er bæredygtige, økonomisk overkommelige og æstetisk tiltalende. Gennem vores arbejde stræber vi efter at skabe en positiv indvirkning ikke kun på vores kunders daglige arbejdsliv, men også på miljøet, ved at fremme bæredygtige praksisser i hele vores forsyningskæde.

Hos MP Workwear er vi mere end bare en leverandør af arbejdstøj – vi er en partner i at bygge stærkere brands og en mere bæredygtig fremtid. Vi inviterer dig til at blive en del af denne rejse, hvor vi sammen kan skabe en forskel, et stykke tøj ad gangen.